ONSDAGSLOTTO VINDERTAL

Onsdagslotto har skiftet navn til Vikinglotto – du finder Vikinglotto tallene her!

Her på siden finder du altid de nyeste vindertal fra OnsdagsLotto spillet. Du kan via dato feltet vælge hvilken uge/lodtrækning du leder efter Onsdagslotto vindertal til, og det er nemt- og hurtigt.
Nedenfor kan du læse mere om, hvad Onsdags Lotto går ud på, hvordan du spiller med, hvor længe det har eksisteret, hvordan vindertallene findes og naturligvis finde de nyeste vindertal for Onsdagslotto. Vil du gerne se de officielle vindertal eller spille dine lottokuponer online så besøg Danske Spil.

ONSDAGSLOTTO Onsdag d. 17 maj 2017, uge 20

Vindertal:

263133353847

Tillægstal:

2427

Supertal:

41

Præmier:

 • 6 rigtige0 kr.
 • 5 rigtige + 1138.733 kr.
 • 5 rigtige2.417 kr.
 • 4 rigtige103 kr.
 • 3 rigtige42 kr.

Jokertal:

9966310

Præmier:

 • 7 rigtige0 kr.
 • 6 rigtige0 kr.
 • 5 rigtige9.970 kr.
 • 4 rigtige1.226 kr.
 • 3 rigtige181 kr.
 • 2 rigtige47 kr.

ONSDAGSLOTTO

Onsdagslotto – spillet med de store milliongevinster!

Selvom det folkekære spil Onsdags Lotto har eksisteret siden den 17. marts 1993, er det faktisk den nye dreng i Lotto-klassen. Det er nemlig et supplement til det endnu ældre traditionelle Lotto (med lørdagstrækning), som har eksisteret siden den 7. oktober 1989.

Onsdags Lotto-spillet blev oprindeligt lanceret som Viking Lotto, måske fordi det dengang – som navnet antyder – var et fælles nordisk spil for Danmark, Norge, Finland og Island. I dag kan indbyggere i Estland, Letland og Litauen også spille med og det bredere dækkende navn, Onsdags Lotto, blev i Danmark introduceret knap 8 år senere, nemlig den 21. februar 2001.

Onsdags Lotto har ofte de største milliongevinstmuligheder i Lottospil-regi, fordi spillet deles af flere lande. Samtidig er der også en Superpulje, som giver endnu flere muligheder for gevinst.

Sådan spiller du onsdagslotto

Onsdags Lotto består af i alt 48 tal, hvoraf der hver uge trækkes 6 vindertal plus to tillægstal og et supertal. Spillet går ud på at gætte, hvilke tal der vil blive udtrukket ved næste Onsdags Lotto-trækning. For at spille med skal du udfylde en lottokupon (fysisk eller elektronisk), som består af 10 rækker hver med tallene 1-48 repræsenteret. Hvert tal optræder én gang per række. Du betaler et symbolsk beløb per række og der skal spille på minimum to rækker per uge for at være med. For 10 kr. ekstra pr. trækning, kan du også spille tillægsspillet Joker på din Onsdags Lotto-kupon. Læs mere om Joker under menupunktet af samme navn.

Mange vælger at spille på de samme tal hver uge; for eksempel lykketal eller tal, som repræsenterer familiemedlemmers fødselsdatoer eller andre mærkedage. Men det står dig frit for, om du selv vil vælge tallene og om det skal være de samme hver gang eller om du vil få en computer til at vælge nogle tilfældige tal for dig. Nogle spiller blot med engang imellem, mens andre er faste spillere hver uge. Når der er ekstra store beløb på spil, er der statistisk set flere, som spiller med. Hvis du hører til dem, som gerne vil spille med hver uge, er der mulighed for at oprette abonnementsordning, så du aldrig misser muligheden for at vinde den helt store gevinst. Der er spilstop hver onsdag kl. 18.00. 

Hvordan ved du, om du har vundet?

1. præmien: Hvis du har de 6 rigtig vindertal på samme række, har du vundet hovedgevinsten!

2. præmien: 5 rigtige vindertal plus ét tillægstal på samme række.

3. præmien: 5 vindertal på samme række.

4. præmien: 4 vindertal på samme række.

5. præmien: 3 vindertal på samme række

SuperPuljen: Udløses af 6 rigtige vindertal, hvoraf det ene er det samme som Supertallet!

Selve trækningen foregår hver onsdag i Norge under skarp overvågning og vises på dansk tv, men du behøver ikke at sidde klar foran tv-skærmen hver uge på et bestemt tidspunkt for at se, om du har vundet. Du kan nemlig altid finde de dugfriske vindertal her på Lottotallet.dk – lige præcis, når det passer dig!