Lotto Nyheder

Onsdagslotto skifter navn til Vikinglotto

Onsdagslotto bliver igen til Vikinglotto!

Oprindeligt hed Onsdagslotto “Vikinglotto” da det blev lanceret i 1993. I 2001 skiftede det imidlertid navn til Onsdagslotto, men nu skifter det navn tilbage igen til det velkendte Vikinglotto. Vikinglotto var dengang og er den dag idag et fælles nordisk spil for Danmark, Norge, Finland og Island. Idag spiller også Estland, Letland og Litauen med.

Spillet går i alt enkelthed ud på at gætte hvilke tal, der bliver udtrukket ved næste Vikinglotto trækning – som i øvrigt stadig bliver trukket om onsdagen. Du skal gætte de 6 rigtige tal ud af i alt 48 mulige. Der bliver også trukket et Vikingtal ud af 8 mulige tal.

Vikinglotto har som regel de største lottogevinster da spillet spilles af flere lande og samtidig har Vikinglotto også en Superpulje, der giver endnu flere muligheder for gevinst. Vikinglotto´s laveste 1. præmie stiger til 19 millioner danske kroner fra Onsdagslotto´s 5 millioner kroner. Fra og med d. 24. maj vil prisen stige fra 4 til 6 kroner pr. række du spiller i Vikinglotto. Til gengæld stiger mindste gevinsten også til 60 kr. Der bliver indført et præmie-loft på 220 millioner kroner, så overstiger 1. præmiepuljen de 220 millioner kroner, overgår de resterende penge til 2. præmiepuljen.

Første trækning i det “nye” Vikinglotto er onsdag d. 24 maj.

Som altid finder du de nyeste vindertal her på siden, og tilmelder du dig vores nyhedsbrev – vil du kunne modtage Vikinglotto tallene direkte i din indbakke hver uge, når de officielt er trukket.

Læs mere
Eurojackpot fredag d. 10 marts

Spil Eurojackpot fredag d. 10 marts & vind op til 195 mil kr!

I sidste uge var der ingen vinder af den store Eurojackpot pulje, hvilket naturligvis var trist for dem som havde valgt at smide penge efter lottokupon – men det betyder også at der er mere at komme efter i denne weekend!

Fredag d. 10 marts er der mulighed for at vinde helt op til 195.000.000 skattefrie kroner, hvis man skulle være så heldig at tag den helt store jackpot. Skulle man derimod ende med at måtte “nøjes” med andenpræmien, ja så kan man også trøste sig med 6 millioner skattefrie kroner – da andenpræmien også er vokset efterhånden som ingen har vundet puljen.

Tænker du at det er umuligt at vinde Eurojackpotten, da der er flere spillere med – så vil vi da henvise til denne artikel: https://lottotallet.dk/dansker-vinder-114-millioner-eurojackpot/ – her kan du læse om hvordan en dansker vandt en af de største lottogevinster nogensinde vundet i Danmark, som blev udløst ved spil på Eurojackpotten.

Vil du gerne være med i lodtrækningen om den helt store Eurojackpot-pulje, så klik her – og køb din lottokupon hos Danske Spil.

Kunne du godt tænke dig at få lidt inspiration til hvad de mange penge skulle bruges til, hvis du vandt den helt store jackpot? Så læs denne sjove artikel hos MX.dk 🙂

Spil Eurojackpot hos Danske Spil – Klik her & spil nu! »

Læs mere
Dansker vinder 140 millioner kroner i Onsdagslotto!

Dansk vinder af 140 millioner kroner!

Danske Spil efterlyser i disse dage vinderen af Danmarks til dato næststørste Lottogevinst! De ved, at vinderen har købt sin Lotto-kupon på en benzintank i Vejle, men vedkommende har endnu ikke henvendt sig for at indløse de intet mindre end 140.358.416 danske kroner, som er vundet gennem Onsdags Lotto. Læs mere

Læs mere

Ny dansk Lotto-millionær køber campingplads!

50-årige John Vincent Nilsson fra Sønderborg beholder jobbet som vicevært, selvom han netop har vundet 12,5 millioner kroner i Lotto. Den gæve jyde har dog forkælet sig selv og investeret i et par nye briller og intet mindre end en hel campingplads i lokalområdet!

En drøm gik i opfyldelse

Den 50-årige millionær, John Vincent Nilsson, fortæller til Ekstra Bladet, at han har været fastligger på campingpladsen, Madeskov Camping, i mange år og at han altid har joket med, at hvis han vandt i Lotto, så ville han købe hele pladsen. Læs mere

Læs mere