Enlig mor efter stor lotto gevinst: “Min eks får ikke en øre!”

Mangemillionæren Beverley Doran på 37 år er alenemor til 4 børn, hun har 3 drenge på 17, 10, 9 og en pige på 5 år. De 2 af børnene har autisme, og Beverley droppede derfor sit job som receptionist for at være hos børnene.

Hun har, efter den helt store lotto gevinst på over 100 millioner kroner, lavet en del om på sit liv, og det i en rask fart! Hun forlod straks det herberg hun boede på og flyttede på hotel. Hun ringede også som noget af det første til kommunen og bad dem stoppe hendes overførselsindkomst. “Det er overvældende at tænke på at jeg aldrig skal kæmpe mere, jeg har kæmpet hele mit liv ligesom så mange andre!”, siger Beverley.

De har levet med 3 senge til deling “og der er 5 af os…” udtaler moren. Hun er ikke i tvivl om at det bliver godt for dem alle, at de får noget mere plads og en have, hun vil dog ikke skifte deres skole.

Beverley fandt ud af hun havde vundet den store gevinst en morgen hun sad og tjekkede nyheder. Der stod i nyhederne at en englænder havde vundet EuroMillions. Stadig søvnig logger hun på sin netbank og ser at der står over 100 millioner kroner på hendes konto. Først forstår hun ingenting, men langsomt begynder det at gå op for hende at den engelske EuroMillions vinder er hende!

Hun ved godt hvem hun vil hjælpe – og hvem hun IKKE vil hjælpe! For hendes eks og far til 3 af børnene, Sean Priestley, får ikke en rød reje! Han har skrevet på de sociale medier at hans ekskone har vundet, men at hun har forsikret ham at han ingenting får. “Jeg kommer aldrig til at rejse mig økonomisk.” Da han senere blev spurgt til nyheden sagde han “Jeg er glad på Beverleys vegne, det er hendes penge og børnenes fremtid er sikret økonomisk.”

Du kan læse mere om nyheden lige her: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/mum-who-scooped-145million-lotto-9899690

Foto from: Daily Mirror