JOKERTAL VINDERTAL

Onsdagslotto har skiftet navn til Vikinglotto – du finder Vikinglotto tallene her!

Her på siden finder du altid de nyeste vindertal fra OnsdagsLotto spillet. Du kan via dato feltet vælge hvilken uge/lodtrækning du leder efter Onsdagslotto vindertal til, og det er nemt- og hurtigt.
Nedenfor kan du læse mere om, hvad Onsdags Lotto går ud på, hvordan du spiller med, hvor længe det har eksisteret, hvordan vindertallene findes og naturligvis finde de nyeste vindertal for Onsdagslotto. Vil du gerne se de officielle vindertal eller spille dine lottokuponer online så besøg Danske Spil.

JOKERTAL LØRDAG

Vindertal:
8420062

Præmier

 • 7 rigtige0 kr.
 • 6 rigtige0 kr.
 • 5 rigtige12.451 kr.
 • 4 rigtige1.907 kr.
 • 3 rigtige168 kr.
 • 2 rigtige49 kr.

JOKERTAL ONSDAGS

Vindertal:
9966310

Præmier

 • 7 rigtige0 kr.
 • 6 rigtige0 kr.
 • 5 rigtige9.970 kr.
 • 4 rigtige1.226 kr.
 • 3 rigtige181 kr.
 • 2 rigtige47 kr.

JOKERTAL

Jokertal – hvad er det?

Joker er et spændende tillægsspil til de øvrige Lotto-spil: Lørdags Lotto, Onsdags Lotto, Tips 13, Tips 12 og Boxen. Første gang Jokeren var på spil i Danmark var den 22. januar 2000. 

Joker onsdag og joker lørdag

Til at begynde med var det kun muligt at spille Joker sammen med Lørdags Lotto, men i november 2008 blev det også muligt at sætte Joker på din Onsdags Lotto-kupon. Lige siden er der hver onsdag og lørdag – forud for de almindelige Lottotrækninger – blevet udtrukket i alt 7 Joker-tal (et ad gangen). Du vælger selv, om du vil spille med Joker på alle dine Lotto-spil eller for eksempel blot på din Lørdags Lotto.

Hvordan spiller man joker?

Det er super nemt at være med i Joker-trækningen. Når du udfylder din Lotto-kupon (uanset om det er online eller en fysisk kupon), vælger du blot at krydse af i feltet ”Joker” og så er du med i spillet om de mange ekstra millioner. 

Når du vælger at spille Joker, tildeles du automatisk to rækker med et 7-cifret tal. Tallene er mellem 0000000 og 9999999 og 100% vilkårlige. Det interessante er rækkefølgen af de 7 Jokertal – bemærk at Jokertallene altid læses bagfra!

Tallene på Joker-kuglerne er tilsvarende 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Den eneste forudsætning for at sætte Joker på din Lotto-kupon er, at du har spillet minimum to rækker.

Gevinst ved 2 rigtige

Hvis minimum to af tallene i rækken (altså når du ser fra højre mod venstre!) er identiske med den udtrukne Jokerrække, har du vundet! Tallene på din kupon skal have præcis sammen placering og værdi, som de udtrukne Jokertal. Jo flere tal, der matcher Joker-serien, jo højere en præmie vil det udløse.

Bliv joker-millionær

Hvis man ser på gennemsnitspuljen over tid, er der typisk over 7 millioner på højkant i førstepræmie, når du spiller Joker, men den største Joker-gevinst til dato, som blev vundet i oktober 2015, var på hele 50 MILLIONER SKATTEFRI DANSKE KRONER!

Spil joker og få ekstra vinderchancer

Sæt Joker på hver gang du spiller traditionel Lotto (lørdagstrækning), Onsdags Lotto eller BingoBoxen! Det koster kun 10 kr. per kupon og er en sjov og nem måde at øge dine vinderchancer på.