Mand fra Egedal vandt seks millioner efter 25 år med lottospil

Lotto vinder i Egedal -seks millioner

Sponsoreret indlæg:

Vi drømmer alle sammen om det. At vinde millioner af kroner på en lottokupon, så vi kan få udlevet alle vores fantasier. Hvis du har mange drømme, kan det dog være svært at vælge, om du skal udleve den ene eller den anden.

Hvis du udover at have mange drømme rent faktisk har vundet millionerne – hvad skal du så vælge? Det er jo ikke alt, du kan gøre lige med det samme, og det er naturligvis altid en god idé at være klog med dine penge, og hvad du bruger dem på. Og det er lige netop, hvordan en lottovinder har det.

Mand fra Egedal Kommune vinder millioner

En mand fra Egedal Kommune vandt i november sidste år seks millioner kroner. Han har spillet lotto de seneste 25 år, men nu var tiden inde til, at han skulle have vendt op og ned på sit held og løbe med millionerne. Og rent faktisk har manden i alle årene spillet på præcis de samme rækker hver uge.

Pengene kommer som sendt fra himlen, da manden i de seneste måneder havde gået og tænkt på, hvordan ham og hans kone skulle overleve med blot en lønning og førtidspension. At han vandt pengene var derfor en stor lettelse, og nu er ham og hans kone intet mindre end lykkelige. Dog vil manden gerne være anonym, så man ved intet andet, end at han kommer fra Egedal kommune.

Mange valg skal foretages

Men problemet for manden er, at valgmulighederne nu er så mange, at det er blevet til et problem. For hvad skal de bruge pengene på? Manden fortalte sin kone de lykkelige nyheder mellem to møder, hvor hun naturligvis blev meget glad.

Men når man bliver lottomillionær, er alt ikke blot lutter lagkage. For flere penge kan også føre problemer med sig, da der er flere valg, som skal tages. Manden forklarer, at selvom det er svært at være sur efter, at han blev lottomillionær, så har de et problem.

De kan nemlig ikke beslutte sig for, om de skal tage på safari i Afrika, om de skal tage på roadtrip i Canada eller på krydstogt i Caribien. Og det er selvfølgelig, hvad vi vil kalde for et luksusproblem. Manden og hans kone mener nemlig ikke, at det er et rigtigt problem og siger, at de sagtens kan få opfyldt alle deres drømme med rejser inden for et par år. Nu er det bare at beslutte, hvor den første tur skal gå hen.

Udover at tage på flere lange rejser forklarer de, at de gerne vil bruge nogle penge på at renovere deres hjem. De understreger også, at de gerne vil forkæle deres familiemedlemmer med penge og især deres søn.

 

Artikel i samarbejde med denne side.