Lotto Vindere

Enlig mor efter stor lotto gevinst: “Min eks får ikke en øre!”

Mangemillionæren Beverley Doran på 37 år er alenemor til 4 børn, hun har 3 drenge på 17, 10, 9 og en pige på 5 år. De 2 af børnene har autisme, og Beverley droppede derfor sit job som receptionist for at være hos børnene.

Hun har, efter den helt store lotto gevinst på over 100 millioner kroner, lavet en del om på sit liv, og det i en rask fart! Hun forlod straks det herberg hun boede på og flyttede på hotel. Hun ringede også som noget af det første til kommunen og bad dem stoppe hendes overførselsindkomst. “Det er overvældende at tænke på at jeg aldrig skal kæmpe mere, jeg har kæmpet hele mit liv ligesom så mange andre!”, siger Beverley.

De har levet med 3 senge til deling “og der er 5 af os…” udtaler moren. Hun er ikke i tvivl om at det bliver godt for dem alle, at de får noget mere plads og en have, hun vil dog ikke skifte deres skole.

Beverley fandt ud af hun havde vundet den store gevinst en morgen hun sad og tjekkede nyheder. Der stod i nyhederne at en englænder havde vundet EuroMillions. Stadig søvnig logger hun på sin netbank og ser at der står over 100 millioner kroner på hendes konto. Først forstår hun ingenting, men langsomt begynder det at gå op for hende at den engelske EuroMillions vinder er hende!

Hun ved godt hvem hun vil hjælpe – og hvem hun IKKE vil hjælpe! For hendes eks og far til 3 af børnene, Sean Priestley, får ikke en rød reje! Han har skrevet på de sociale medier at hans ekskone har vundet, men at hun har forsikret ham at han ingenting får. “Jeg kommer aldrig til at rejse mig økonomisk.” Da han senere blev spurgt til nyheden sagde han “Jeg er glad på Beverleys vegne, det er hendes penge og børnenes fremtid er sikret økonomisk.”

Du kan læse mere om nyheden lige her: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/mum-who-scooped-145million-lotto-9899690

Foto from: Daily Mirror

Læs mere
Eurojackpot vinder på 114 millioner kroner

Dansker vinder 114 millioner i Eurojackpot!

Vi er kun lige kommet ind i det nye år, men ikke desto mindre er der allerede en dansker fra Ølsted, som har været heldig at vinde den helt STORE gevinst i gårsdagens Eurojackpot spil, og gevinsten er den fjerdestørste lotto gevinst nogensinde i Danmark. 

Gevinsten lød på ikke mindre end 114.000.000 danske kroner! Og lotto-kuponen er købt i SuperBrugsen i Ølsted, ifølge Danske Spil.

Så er du fra Ølsted, og har du ikke tjekket din Eurojackpot kupon endnu, så er det måske en god ide lige at dobbelt tjekke gårsdagens lotto-kupon, hvis du ikke vil gå glip af 114 af de helt helt lange 🙂 

Eurojackpotten havde hele 570 millioner i præmiepulje

Eurojackpotten har ikke været udløst de sidste par weekender, hvilket havde medført en super stor jackpot-pulje på i alt 570 millioner kroner. Det gav naturligvis en masse ekstra interesse for gårsdagens Eurojackpot spil, og her på lottotallet.dk kunne vi ligeledes notere dette.

Der var fire vindere i fredagens Eurojackpot-spil, som skulle splitte gevinsten imellem sig – hvilket altså tilsammen gav en pæn gevinst på 114 millioner kroner.

Mon ikke der skulle være råd til en tur væk fra orkan, stormflod og sne? Og måske endda lidt til. 

Vi ønsker ihvertfald vinderen et stort tillykke!

Prøv lykken næste fredag – spil Eurojackpot hos Danske Spil her »

Top 5 over de største danske lotto vindere nogensinde

  1. Lotto spil: Eurojackpot – Gevinst: 315.009.958 kr.  Dato: uge 8 i 2015.
  2. Lotto spil: Onsdagslotto – Gevinst: 140.358.416 kr. kr. Dato: uge 33 i 2016.
  3. Lotto spil: Eurojackpot – Gevinst: 135.177.015 kr. Dato: uge 43 i 2012.
  4. Lotto spil: Eurojackpot – Gevinst: 114.000.000 kr. Dato: uge 1 i 2017. (i går fredag)
  5. Lotto spil: Onsdagslotto – Gevinst: 56.789.170 kr. Dato: uge 34 i 2013.
Læs mere
Dansker vinder 140 millioner kroner i Onsdagslotto!

Dansk vinder af 140 millioner kroner!

Danske Spil efterlyser i disse dage vinderen af Danmarks til dato næststørste Lottogevinst! De ved, at vinderen har købt sin Lotto-kupon på en benzintank i Vejle, men vedkommende har endnu ikke henvendt sig for at indløse de intet mindre end 140.358.416 danske kroner, som er vundet gennem Onsdags Lotto. Læs mere

Læs mere

Ny dansk Lotto-millionær køber campingplads!

50-årige John Vincent Nilsson fra Sønderborg beholder jobbet som vicevært, selvom han netop har vundet 12,5 millioner kroner i Lotto. Den gæve jyde har dog forkælet sig selv og investeret i et par nye briller og intet mindre end en hel campingplads i lokalområdet!

En drøm gik i opfyldelse

Den 50-årige millionær, John Vincent Nilsson, fortæller til Ekstra Bladet, at han har været fastligger på campingpladsen, Madeskov Camping, i mange år og at han altid har joket med, at hvis han vandt i Lotto, så ville han købe hele pladsen. Læs mere

Læs mere