Lotto Vindere

Lotto vinder i Egedal -seks millioner

Mand fra Egedal vandt seks millioner efter 25 år med lottospil

Sponsoreret indlæg:

Vi drømmer alle sammen om det. At vinde millioner af kroner på en lottokupon, så vi kan få udlevet alle vores fantasier. Hvis du har mange drømme, kan det dog være svært at vælge, om du skal udleve den ene eller den anden.

Hvis du udover at have mange drømme rent faktisk har vundet millionerne – hvad skal du så vælge? Det er jo ikke alt, du kan gøre lige med det samme, og det er naturligvis altid en god idé at være klog med dine penge, og hvad du bruger dem på. Og det er lige netop, hvordan en lottovinder har det.

Mand fra Egedal Kommune vinder millioner

En mand fra Egedal Kommune vandt i november sidste år seks millioner kroner. Han har spillet lotto de seneste 25 år, men nu var tiden inde til, at han skulle have vendt op og ned på sit held og løbe med millionerne. Og rent faktisk har manden i alle årene spillet på præcis de samme rækker hver uge.

Pengene kommer som sendt fra himlen, da manden i de seneste måneder havde gået og tænkt på, hvordan ham og hans kone skulle overleve med blot en lønning og førtidspension. At han vandt pengene var derfor en stor lettelse, og nu er ham og hans kone intet mindre end lykkelige. Dog vil manden gerne være anonym, så man ved intet andet, end at han kommer fra Egedal kommune.

Mange valg skal foretages

Men problemet for manden er, at valgmulighederne nu er så mange, at det er blevet til et problem. For hvad skal de bruge pengene på? Manden fortalte sin kone de lykkelige nyheder mellem to møder, hvor hun naturligvis blev meget glad.

Men når man bliver lottomillionær, er alt ikke blot lutter lagkage. For flere penge kan også føre problemer med sig, da der er flere valg, som skal tages. Manden forklarer, at selvom det er svært at være sur efter, at han blev lottomillionær, så har de et problem.

De kan nemlig ikke beslutte sig for, om de skal tage på safari i Afrika, om de skal tage på roadtrip i Canada eller på krydstogt i Caribien. Og det er selvfølgelig, hvad vi vil kalde for et luksusproblem. Manden og hans kone mener nemlig ikke, at det er et rigtigt problem og siger, at de sagtens kan få opfyldt alle deres drømme med rejser inden for et par år. Nu er det bare at beslutte, hvor den første tur skal gå hen.

Udover at tage på flere lange rejser forklarer de, at de gerne vil bruge nogle penge på at renovere deres hjem. De understreger også, at de gerne vil forkæle deres familiemedlemmer med penge og især deres søn.

Få udlevet dine drømme med et lån

Er du ikke en af de heldige lottomillionærer? Så kan du i stedet vælge at tage et lån til at udleve alle dine drømme. Læs mere om lån på Moneybanker.dk.

Læs mere

Enlig mor efter stor lotto gevinst: “Min eks får ikke en øre!”

Mangemillionæren Beverley Doran på 37 år er alenemor til 4 børn, hun har 3 drenge på 17, 10, 9 og en pige på 5 år. De 2 af børnene har autisme, og Beverley droppede derfor sit job som receptionist for at være hos børnene.

Hun har, efter den helt store lotto gevinst på over 100 millioner kroner, lavet en del om på sit liv, og det i en rask fart! Hun forlod straks det herberg hun boede på og flyttede på hotel. Hun ringede også som noget af det første til kommunen og bad dem stoppe hendes overførselsindkomst. “Det er overvældende at tænke på at jeg aldrig skal kæmpe mere, jeg har kæmpet hele mit liv ligesom så mange andre!”, siger Beverley.

De har levet med 3 senge til deling “og der er 5 af os…” udtaler moren. Hun er ikke i tvivl om at det bliver godt for dem alle, at de får noget mere plads og en have, hun vil dog ikke skifte deres skole.

Beverley fandt ud af hun havde vundet den store gevinst en morgen hun sad og tjekkede nyheder. Der stod i nyhederne at en englænder havde vundet EuroMillions. Stadig søvnig logger hun på sin netbank og ser at der står over 100 millioner kroner på hendes konto. Først forstår hun ingenting, men langsomt begynder det at gå op for hende at den engelske EuroMillions vinder er hende!

Hun ved godt hvem hun vil hjælpe – og hvem hun IKKE vil hjælpe! For hendes eks og far til 3 af børnene, Sean Priestley, får ikke en rød reje! Han har skrevet på de sociale medier at hans ekskone har vundet, men at hun har forsikret ham at han ingenting får. “Jeg kommer aldrig til at rejse mig økonomisk.” Da han senere blev spurgt til nyheden sagde han “Jeg er glad på Beverleys vegne, det er hendes penge og børnenes fremtid er sikret økonomisk.”

Du kan læse mere om nyheden lige her: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/mum-who-scooped-145million-lotto-9899690

Foto from: Daily Mirror

Læs mere
Eurojackpot vinder på 114 millioner kroner

Dansker vinder 114 millioner i Eurojackpot!

Vi er kun lige kommet ind i det nye år, men ikke desto mindre er der allerede en dansker fra Ølsted, som har været heldig at vinde den helt STORE gevinst i gårsdagens Eurojackpot spil, og gevinsten er den fjerdestørste lotto gevinst nogensinde i Danmark. 

Gevinsten lød på ikke mindre end 114.000.000 danske kroner! Og lotto-kuponen er købt i SuperBrugsen i Ølsted, ifølge Danske Spil.

Så er du fra Ølsted, og har du ikke tjekket din Eurojackpot kupon endnu, så er det måske en god ide lige at dobbelt tjekke gårsdagens lotto-kupon, hvis du ikke vil gå glip af 114 af de helt helt lange 🙂 

Eurojackpotten havde hele 570 millioner i præmiepulje

Eurojackpotten har ikke været udløst de sidste par weekender, hvilket havde medført en super stor jackpot-pulje på i alt 570 millioner kroner. Det gav naturligvis en masse ekstra interesse for gårsdagens Eurojackpot spil, og her på lottotallet.dk kunne vi ligeledes notere dette.

Der var fire vindere i fredagens Eurojackpot-spil, som skulle splitte gevinsten imellem sig – hvilket altså tilsammen gav en pæn gevinst på 114 millioner kroner.

Mon ikke der skulle være råd til en tur væk fra orkan, stormflod og sne? Og måske endda lidt til. 

Vi ønsker ihvertfald vinderen et stort tillykke!

Prøv lykken næste fredag – spil Eurojackpot hos Danske Spil her »

Top 5 over de største danske lotto vindere nogensinde

  1. Lotto spil: Eurojackpot – Gevinst: 315.009.958 kr.  Dato: uge 8 i 2015.
  2. Lotto spil: Onsdagslotto – Gevinst: 140.358.416 kr. kr. Dato: uge 33 i 2016.
  3. Lotto spil: Eurojackpot – Gevinst: 135.177.015 kr. Dato: uge 43 i 2012.
  4. Lotto spil: Eurojackpot – Gevinst: 114.000.000 kr. Dato: uge 1 i 2017. (i går fredag)
  5. Lotto spil: Onsdagslotto – Gevinst: 56.789.170 kr. Dato: uge 34 i 2013.
Læs mere
Dansker vinder 140 millioner kroner i Onsdagslotto!

Dansk vinder af 140 millioner kroner!

Danske Spil efterlyser i disse dage vinderen af Danmarks til dato næststørste Lottogevinst! De ved, at vinderen har købt sin Lotto-kupon på en benzintank i Vejle, men vedkommende har endnu ikke henvendt sig for at indløse de intet mindre end 140.358.416 danske kroner, som er vundet gennem Onsdags Lotto. Læs mere

Læs mere