ANSVARSFRALÆGGELSE

Lottotallet.dk er en gratis guide og informationsplatform rettet mod Lottospillere i Danmark. Vi videreformidler Lotto-vindertal, information om Lottospil i Danmark og udlandet, statistikker, Lotto-nyheder mv.

Vi tilstræber naturligvis altid at vise de korrekte tal og oplysninger på Lottotallet.dk, men der kan ske fejl og vi stiller derfor ingen garanti og fralægger os ethvert ansvar i forhold til alt indholdet (herunder både tekst og billeder) på dette website.

Formålet med Lottotallet.dk er udelukkende at underholde og videreformidle information om Lottospil i Danmark og udlandet på en brugervenlig facon, så det forhåbentlig bliver nemt og lidt sjovere for dig at finde de Lottotal og oplysninger, du søger. Selvom vi håber, at informationerne på Lottotallet.dk er anvendelig for vores brugere, er websiden på ingen måder en erstatning for Danske Spils officielle hjemmeside og må ikke forveksles med denne. Vi anbefaler altid at dobbelttjekke Lottotal mv. på Danske Spils egen webside, hvor du iøvrigt også kan spille dine lottospil nemt- og hurtigt online.

Finder du fejl på siden, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan få rettet eventuelle fejl hurtigst muligt, men alle øvrige spørgsmål vedrørende Lottotal og Lottospil i øvrigt skal stilles til Danske Spil A/S, som er udbyder af Lottospil i Danmark.

God fornøjelse her på siden!

Mvh,

Redaktionen

Lottotallet.dk