Onsdagslotto bliver igen til Vikinglotto!

Onsdagslotto skifter navn til Vikinglotto

Oprindeligt hed Onsdagslotto “Vikinglotto” da det blev lanceret i 1993. I 2001 skiftede det imidlertid navn til Onsdagslotto, men nu skifter det navn tilbage igen til det velkendte Vikinglotto. Vikinglotto var dengang og er den dag idag et fælles nordisk spil for Danmark, Norge, Finland og Island. Idag spiller også Estland, Letland og Litauen med.

Spillet går i alt enkelthed ud på at gætte hvilke tal, der bliver udtrukket ved næste Vikinglotto trækning – som i øvrigt stadig bliver trukket om onsdagen. Du skal gætte de 6 rigtige tal ud af i alt 48 mulige. Der bliver også trukket et Vikingtal ud af 8 mulige tal.

Vikinglotto har som regel de største lottogevinster da spillet spilles af flere lande og samtidig har Vikinglotto også en Superpulje, der giver endnu flere muligheder for gevinst. Vikinglotto´s laveste 1. præmie stiger til 19 millioner danske kroner fra Onsdagslotto´s 5 millioner kroner. Fra og med d. 24. maj vil prisen stige fra 4 til 6 kroner pr. række du spiller i Vikinglotto. Til gengæld stiger mindste gevinsten også til 60 kr. Der bliver indført et præmie-loft på 220 millioner kroner, så overstiger 1. præmiepuljen de 220 millioner kroner, overgår de resterende penge til 2. præmiepuljen.

Første trækning i det “nye” Vikinglotto er onsdag d. 24 maj.

Som altid finder du de nyeste vindertal her på siden, og tilmelder du dig vores nyhedsbrev – vil du kunne modtage Vikinglotto tallene direkte i din indbakke hver uge, når de officielt er trukket.