EUROJACKPOT VINDERTAL

Eurojackpotten trækkes hver fredag omkring kl. 21:00 – og her på siden vil du kort efter kunne finde de nyeste Eurojackpot vindertal. Endvidere har vi gjort det muligt at se vindetallene fra de tidligere trækninger, og du vælger blot i boksen hvilken uge/dato du gerne vil se Eurojackpot vindertallene fra. Husk: Du kan altid se de officielle vindertal samt spille online hos Danske Spil.

EUROJACKPOT Fredag d. 22 marts 2019, uge 12

Vindertal:

1520244449

Stjernetal:

79

Præmier:

 • 5 rigtige + 20 kr.
 • 5 rigtige + 10 kr.
 • 5 rigtige515.728 kr.
 • 4 rigtige + 228.679 kr.
 • 4 rigtige +12.100 kr.
 • 4 rigtige939 kr.
 • 3 rigtige + 2488 kr.
 • 2 rigtige + 2181 kr.
 • 3 rigtige + 1156 kr.
 • 3 rigtige132 kr.
 • 1 rigtig + 281 kr.
 • 2 rigtige + 161 kr.

EUROJACKPOT

Eurojackpot – spillet med de gigantiske store gevinster!

Hver fredag spilles der om minimum 63 millioner danske kroner og helt op til 570  millioner danske kroner i Eurojackpot 1.-præmiepuljen. Eurojackpot-spillet er det nyeste i rækken af lotterispil i Danmark og spillet har ”kun” eksisteret i Danmark siden d. 23. marts 2012, men det stiger konstant i popularitet. Populariteten skyldes højst sandsynligt de skyhøje præmiesummer, der er på højkant hver uge. Grunden til at præmiepuljerne er så svimlende høje i Eurojackpot er, at det er det Lottospil på det danske marked med flest deltagerlande. Hele 17 europæiske lande er med i kampen om de mange millioner. Det gør naturligvis vinderchancerne tilsvarende mindre, men nogen skal jo vinde og hvis det bliver dig, der løber med 1.-præmien næste gang, så er det altså rigtig, rigtig mange penge, vi taler om.     

Hvis du vil have mulighed for at få fingre i de mange lækre Eurojackpot-millioner, skal du huske at spille med inden kl. 19.00 hver fredag. Find flere informationer om Eurojackpot-præmier, -regler, -vindertal mm. her på siden.

Vindertal – sådan spiller du Eurojackpot

Hvis du går efter 1.-præmiepuljen i Eurojackpot, skal du ramme 5 rigtige vindertal (også kaldet hovedtal) + 2 ekstra tal (som kaldes stjernetal).

Hovedtal: Vælg 5 hovedtal blandt tallene 1-50.

Stjernetal: Vælg 2 stjernetal blandt tallene 1-10.

Vælg selv dine tal eller spil Lynspil (med eller uden Lykketal):

Lykketal: Vælg minimum 1 hovedtal eller 1 stjernetal. De resterende tal computergenereres automatisk for dig. Spil 1-10 Lykkerækker på en kupon. De tal, du selv har valgt, vil indgå i alle Lykkerækkerne.

System-spil: Hvis du er glad for matematik og systemer, vil du nok synes, at det er sjovt at spille System-Eurojackpot, hvor du selv vælger mellem 6-10 hovedtal og 2 stjernetal og et computersystem klarer resten for dig.

Der findes 5 forskellige system-spillemetoder, nemlig:
M6-6, M7-21, M8-56, M9-126 og M10-252.

Vælger du eksempelvis M7-21, skal du selv afkrydse 7 hovedtal og 2 stjernetal, hvilket giver i alt 21 kombinationsmuligheder (stjernetallene er altid de samme for alle rækker i system-spillene) og derfor spiller du på 21 rækker med M7-21.

Sådan ser du, om du har vundet

I Eurojackpot er der hele 12 præmiegrupper og gevinst på gennemsnitligt hver 26. række. Du kan vinde 1 gang pr. række. Se her, hvilke kombinationer af rigtige hovedtal og stjernetal, der udløser en gevinst:

1. præmien: 5 rigtige hovedtal + 2 rigtige stjernetal på samme række.
2. præmien: 5 rigtige hovedtal + 1 rigtigt stjernetal på samme række.
3. præmien: 5 rigtige hovedtal på samme række.
4. præmien: 4 rigtige hovedtal + 2 rigtige stjernetal på samme række.
5. præmien: 4 rigtige hovedtal + 1 rigtigt stjernetal på samme række.
6. præmien: 4 rigtige hovedtal på samme række.
7. præmien: 3 rigtige hovedtal + 2 rigtige stjernetal på samme række.
8. præmien: 2 rigtige hovedtal + 2 rigtige stjernetal på samme række.
9. præmien: 3 rigtige hovedtal + 1 rigtigt stjernetal rigtige på samme række.
10. præmien: 3 rigtige hovedtal på samme række.
11. præmien: 1 rigtige hovedtal + 2 rigtige stjernetal på samme række.
12. præmien: 2 rigtige hovedtal + 1 rigtigt stjernetal på samme række.

Gevinstudbetaling – Eurojackpot med danske millioner

Selvom Eurojackpot er et europæisk lotto spil, så udbetales alle præmierne i danske kroner, når det er danskere, der vinder. De 17 lande, som spiller med om millionerne, er: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland, Italien, Spanien, Holland, Estland, Letland, Litauen, Ungarn, Kroatien, Tjekkiet, Slovakiet og Slovenien. Selve trækningen af Eurojakpot-vindertallene foregår i Finlands hovedstad, Helsinki, hver fredag.

Indimellem sker der som bekendt det i lotterispil, at ingen rammer de rigtige vindertal og førstepræmiepuljen videreføres således til de efterfølgende uger og gør det muligt at vinde næsten ubegribeligt høje beløb. Vinderpuljen kan altså vokse støt uge for uge, men i Eurojackpot er der dog en øvre grænse. Hvis ingen vinder førstepræmien og puljen når op over 570 millioner kroner (efter gevinstafgiften), så lægges alt som overstiger dette beløb oveni 2.-præmiepuljen. Beløbet går altså ikke ”til spilde”, men kommer blot de næste vindere på Eurojackpot-skamlen til gode.