VIKINGLOTTO VINDERTAL

Leder du efter ugens Vikinglotto vindertal, så er du landet det helt rigtige sted! Her på siden vil du kort efter den officielle trækning, kunne finde ugens Vikinglotto vindertal samt præmieprognoser. Typisk bliver Vikinglotto tallene udtrukket omkring kl. 20:00 dansk tid, men tidspunktet kan variere, da det afhænger af, om de andre skandinaviske lande er klar, så husk at “refresh” siden for at tjekke om Vikinglotto tallene er blevet opdateret. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, og få ugens Vikinglotto tal direkte i din indbakke når de er tilgængelige.

Vil du gerne spille Vikinglotto online? Så kan du lave et Plus Abonnement hos Danske Spil her.

VIKINGLOTTO Onsdag d. 20 marts 2019, uge 12

Vindertal:

51021343946

Vikingtal:

6

Præmier:

 • 6+1 rigtige0 kr.
 • 6+0 rigtige1.480.766 kr.
 • 5+1 rigtige31.481 kr.
 • 5+0 rigtige3.745 kr.
 • 4+1 rigtige353 kr.
 • 4+0 rigtige103 kr.
 • 3 rigtige60 kr.

Jokertal:

7656198

Præmier:

 • 7 rigtige0 kr.
 • 6 rigtige0 kr.
 • 5 rigtige25.950 kr.
 • 4 rigtige1.507 kr.
 • 3 rigtige183 kr.
 • 2 rigtige48 kr.

VIKINGLOTTO

Vikinglotto – barbariske store milliongevinster!

Vikinglotto har eksisteret siden 17. Marts 1993 og har siden 21. Februar 2001 heddet Onsdagslotto, fordi det bliver udtrukket om onsdagen, men nu er det tilbage – med større gevinster end nogensinde, og med små ændringer på vinderchancer og lottotallene. Det er stadig onsdag aften at tallene bliver udtrukket, så du kan spille Vikinglotto helt som du plejer, hver onsdag – og tjekke dine lottotal her på siden, alt sammen som du plejer.

Vikinglotto er et Nordisk spil og kan spilles i Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen, og derfor er det også spillet med nogle af de største lottogevinster – faktisk er minimums 1. præmiepuljen på intet mindre end 19 millioner danske kroner – hvor Onsdagslotto var på 5 millioner kroner.

Hvis du tidligere har spillet Onsdagslotto, kender du sikkert til “Supertallet”; dette bliver nu erstattet af et Vikingtal – ét tal du skal gætte ud af 8 mulige. Prisen på en række stiger fra 4 kroner til 6 kroner – til gengæld stiger minimumspræmien også til 60 kr.

Spillet er blevet tilføjet et præmieloft på 220 millioner kroner, det vil sige at overstiger første præmiepulje beløbet, går de resterende penge videre til anden præmiepulje.

Sådan spiller du Vikinglotto

Vikinglotto består af i alt 48 tal, hvoraf der hver uge trækkes 6 vindertal og et Vikingtal. Spillet går ud på at gætte, hvilke tal der vil blive udtrukket ved næste Vikinglotto-trækning onsdag aften. Hvis du vil spille med skal du udfylde en lottokupon – enten fysisk hos din nærmeste lottohandler eller købe en online her hos Danske Spil, som er den officielle udbyder og forhandler af Vikinglotto i Danmark. Den fysiske lottokupon består af 10 rækker hver med tallene 1-48 på. Hvert tal optræder én gang pr. række. Du betaler 6 kroner pr. række og du skal spille på minimum to rækker pr. uge for at være med. For 10 kr. ekstra pr. trækning, kan du også spille tillægsspillet Joker på din Vikinglotto-kupon. Du kan læse mere om hvad Jokertal går ud på her.

Mange vælger at spille de samme tal hver uge, de såkaldte “lykketal” eller tal, der repræsenterer vigtige fødselsdatoer eller andre mærkedage. Men det er dog helt op til dig om du selv vil vælge dine Vikinglotto-tal og om det skal være de samme hver gang du spiller eller om computeren skal vælge nogle tilfældige tal for dig. Nogle spiller blot med når de lige føler for det, en pludselig indskydelse, eller et stik af lykke, mens andre er spiller fast med hver uge. De uger hvor der er ekstra store beløb på spil, er der statistisk set flere, der spiller med. Hvis du gerne vil spille med hver uge, kan du oprette en abonnementsordning, så du aldrig går glip af chancen for at vinde den helt store gevinst. Der er spilstop hver onsdag aften kl. 18.00.

Selve udtrækningen af Vikinglottotallene foregår hver onsdag i Norge under skarp overvågning og det vises også på dansk tv. Er du forhindret, eller har du andet at bruge din tid på end at sidde og holde øje med tv-skærmen hver uge på et bestemt tidspunkt for at se, om du har vundet, er du altid velkommen på Lottotallet.dk – lige præcis, når det passer dig! Her vises altid de nyeste lottotal. Endvidere har du muligheden for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi sender ugens lottotal ud så snart de er officielle tilgængelige i Danmark, og på den måde kan du få dem leveret direkte i din indbakke, ganske gratis.