LØRDAGSLOTTO VINDERTAL

Her på siden kan du altid finde de nyeste vindertal og jokertal for Lørdagslotto samt præmieprognoser. Vi har også gjort det hurtigt- og nemt finde frem til lottallene fra tidligere trækninger, og du vælger blot hvilken uge/dato du gerne vil se lottotallene fra i tabeloversigten nedenunder her.

Du finder de officielle vindertal hos Danskespil.dk hvor du også kan spille lørdagslotto online med fx. et PLUS abonnement.

LØRDAGSLOTTO Lørdag d. 23 marts 2019, uge 12

Vindertal:

6111215222634

Tillægstal:

36

Præmier:

 • 7 rigtige6.000.000 kr.
 • 6 rigtige +1152.854 kr.
 • 6 rigtige1.565 kr.
 • 5 rigtige97 kr.
 • 4 rigtige50 kr.

Jokertal:

8420062

Præmier:

 • 7 rigtige0 kr.
 • 6 rigtige0 kr.
 • 5 rigtige12.451 kr.
 • 4 rigtige1.907 kr.
 • 3 rigtige168 kr.
 • 2 rigtige49 kr.

LØRDAGSLOTTO

Lørdags lotto – bliv millionær i weekenden!

Hver lørdag spilles der typisk om minimum 10 millioner dejlige danske kroner. Hvis du drømmer om at blive Lotto-millionær,  kan du her læse alt om hvad, hvornår og hvordan du spiller med og så kan du selvfølgelig – ikke mindst – se, om du har vundet. Tænk, hvis du vandt!

Lotto-spillet, en dansk darling

Det traditionelle Lotto-spil med 7 vindertal og lørdagstrækning rullede første gang over skærmen på dansk tv den 7. oktober 1989. Det var det første spil i Lotto-familien, der ramte det danske marked og lige fra begyndelsen har vi danskere været rigtig glade for at spille Lotto.

Sådan spiller du lørdags lotto

Hvis du vil være med i kampen om Lotto-millionerne, har du følgende fire muligheder:

Udfyld-selv-Lotto: Den traditionelle måde at spille Lotto på, hvor du udelukkende selv vælger hvilke tal, du vil spille på, er stadig et populært valg. Her har du mulighed for at hygge dig med at gætte på, hvilke tal du tænker, der er held ved lige netop denne uge.

Lykke-Lotto: Et oplagt valg til dig, som spiller på nogle faste tal hver gang. Måske er det din bryllupsdato eller din bedste vens fødselsdag, du gerne vil sikre dig er på Lotto-kuponen hver uge. Vælg op til 6 lykketal, som er med på alle de rækker, du betaler for, og lad systemet finde de resterende tal for dig. 

System-Lotto: Er du til en mere systematisk tilgang, er System-Lotto måske noget for dig. Der findes et væld af muligheder indenfor System-Lotto og der er skiftende præmiegaranti fra gang til gang.

Lyn-Lotto: Hvis det skal gå hurtigt og du ikke har dit eget system for, hvordan du udvælger Lotto-tallene, er Lyn-Lotto et oplagt valg! Når du spiller Lyn-Lotto, vælger systemet automatisk 10 rækker med 7 tal for dig. Nemt og bekvemt!

Lørdags lotto – 7 rigtige vindertal

Hvis du går efter førstepræmien, skal du ramme 7 rigtige vindertal ud af i alt 36 mulige. Der er dog også mange andre gevinstmuligheder, som bestemt også er interessante! Hvis der er flere, spillere, som har en kupon med de syv rigtige vindertal, så fordeles beløbet i førstepræmiepuljen ligeligt mellem vinderne.

Hvis du har en af nedenstående kombinationer, så er du blandt denne uges Lotto-vindere:

1. præmien: 7 rigtig vindertal på samme række

2. præmien: 6 rigtige vindertal + 1 tillægstal på samme række

3. præmien: 6 vindertal på samme række

4. præmien: 5 vindertal på samme række

5. præmien: 4 vindertal på samme række

Ekstra-trækning om 1 million kroner!

Udover de almindelige Lørdags Lotto-vindertal, tillægstal og Joker trækkes der hver lørdag også lod om en ekstra million kroner blandt alle de gevinstgivende rækker. Det betyder, at alle som har nogle af ovenstående vindertal-kombinationer automatisk deltager i lodtrækningen om den ekstra million. Hvis du har en rigtig gevinstrække – også selvom det kun er 4 rigtige – udløser det ét lod i ekstratrækningen. Har du flere gevinstrækker, får du tilsvarende flere lodder. Denne ekstra lodtrækning finder også sted hver lørdag aften efter at ugens øvrige vindertal er fundet.

Hvis du har spillet online eller har et PLUS abonnement, får du automatisk besked, hvis du er den heldige vinder af den ekstra million kroner. Har du en fysisk Lotto-kupon, kan du gå til en Lotto-forhandler fra kl. 09.00 søndag morgen og tjekke, om det er din kupon, der er blevet trukket ud. Hvis det er tilfældet, skal du blot kontakte Danske Spil for at få fingre i den ekstra million.   

Husk at spille Lotto inden kl. 20.00 hver lørdag og se vindertallene her på lottotallet.dk!