Norsk familie har vundet i Lotto hele tre gange, med en sammenlagt gevinst på 24.5 millioner norske kroner!

Der er dem der har spillet Lotto hele deres liv, som aldrig har formået at komme i nærheden af den store jackpot-gevinst, hvilket nok desværre er kendetegnet for de fleste. Også findes der modsat dem, som er så heldige, at deres øgenavn formentlig burde være ”Højben” eller ”svineheldig”.

En norsk familie hører til i den sidste gruppe, for de har nemlig præsteret at vinde milliongevinster i Lotto, ikke blot én gang, men hele tre gange!

Først vandt faren ved navnet ”Leif” en lotto-gevinst på 4.1 mil norske kroner, det var tilbage i 2004. Seks år senere i 2010 var det datterens tur til at være utrolig heldig, her vandt hun ikke mindre end 10.5 mil NOK.

Her tror man så at historien ikke kan blive mere vild, men blot nogle få år senere præstere lillebroren også lige at vinde den helt store lotto-jackpot på 12.2 mil NOK!

Altså har den norske familie vundet sammenlagt 24.5 mil norske kroner i at spille Lotto i Norge! Det bliver vist ikke meget mere skørt, og ikke mindst heldigt!? Når man tager i betragtning at chancen for at vinde 1. præmien i fx dansk lotto, er 1/8.347.680. (kilde: danskespil.dk – se vinderchance oversigt herunder)

Lotto vinderchancer

Kilde: Danskespil.dk

Du kan læse mere om historien hos VG.no – og læse mere om hvordan du kan spille Lotto i Norge her.

Har du også en god lotto-vinderhistorie så er du altid velkommen til at sende den ind til redaktionen, du kan kontakte os via vores kontaktformular her.

 

Image/story credit: VG.no