Dansk vinder af 140 millioner kroner!

Dansker vinder 140 millioner kroner i Onsdagslotto!

Danske Spil efterlyser i disse dage vinderen af Danmarks til dato næststørste Lottogevinst! De ved, at vinderen har købt sin Lotto-kupon på en benzintank i Vejle, men vedkommende har endnu ikke henvendt sig for at indløse de intet mindre end 140.358.416 danske kroner, som er vundet gennem Onsdags Lotto.

DANMARKSHISTORIENS NÆSTSTØRSTE LOTTOGEVINST

Selvom den ukendte dansker, som formentlig bor i Vejle, skal dele førstepræmiepuljen på i alt mere end 280 millioner kroner med 10 nordmænd, som havde splejset om en kupon og også ramt de 6 rigtige vindertal, er der stadig tale om danmarkshistoriens næststørste Lotto-gevinst. 140 millioner kroner burde da også være nok til at forsøde resten af tilværelsen betragteligt for den heldige dansker, der købte vinderkuponen i Vejle.

HVORDAN FÅR MAN BESKED, HVIS MAN HAR VUNDET?

Det er altid op til den enkelte at huske at tjekke ugens Lotto-tal for at se, om der er gevinst. Det kan du heldigvis nemt gøre her på Lottotallet.dk. Hvis det ser ud til, at du har vundet, skal du gå til en af Danske Spils forhandlere og indlevere vinderkuponen. Forhandleren vil dog ikke kunne se, præcis hvor meget, du har vundet, hvis beløbet er større end 10.000 kr, men vil i så fald give dig besked om at henvende dig i din egen bank. 

VINDERBYEN VEJLE!

Nu ved vi jo endnu ikke, om vinderen af de 140 millioner kroner fra Onsdags Lotto rent faktisk er bosiddende i Vejle eller om vedkommende måske blot var på besøg eller gennemrejse, men noget tyder på, at der er vinder-held ved Vejle. Tidligere i år var der nemlig en anden velsignet vejlenser, der løb med en gevinst på ikke mindre end 28,2 millioner kroner på en Joker. Måske er det værd at overveje, at drøne et smut til Vejle for at købe den næste Lotto-kupon? 

Der skal i hvert fald lyde et stort tillykke til den heldige dansker, som har vundet de 140 Lotto-millioner fra os her på redaktionen!

Kilde: Ekstra Bladet, d. 17.08.2016, http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/dansker-vinder-naeststoerste-lottogevinst-i-historien/6245253