Ny dansk Lotto-millionær køber campingplads!

50-årige John Vincent Nilsson fra Sønderborg beholder jobbet som vicevært, selvom han netop har vundet 12,5 millioner kroner i Lotto. Den gæve jyde har dog forkælet sig selv og investeret i et par nye briller og intet mindre end en hel campingplads i lokalområdet!

En drøm gik i opfyldelse

Den 50-årige millionær, John Vincent Nilsson, fortæller til Ekstra Bladet, at han har været fastligger på campingpladsen, Madeskov Camping, i mange år og at han altid har joket med, at hvis han vandt i Lotto, så ville han købe hele pladsen.

Den daværende ejer af Madeskov camping, Yvonne Andersen, blev noget overrasket, da John en dag gjorde alvor af ”truslerne” og ville købe pladsen. Hun havde aldrig forestillet sig, at han skulle være så heldig at vinde i Lotto, men da det blev virkelighed, var Yvonne heldigvis positivt indstillet og parat til at sælge. John Vincent Nilsson har nu officielt overtaget ejerskabet og nøglerne til det naturskønne camping-område, som han holder så meget af. Hans kærlighed til stedet skyldes ikke mindst de mange andre mennesker, der benytter pladsen, som han har lært at kende gennem årene.

Det var ikke kun Yvonne Andersen, der blev overrasket over, at John Vincent Nilssons drøm om at blive Lotto-millionær og købe pladsen skulle gå i opfyldelse. John fortæller, at han selv havde svært ved at forstå nyheden og rystede over hele kroppen, da han fik at vide, at han var havde vundet 12,5 millioner kroner og pludselig skulle vænne sig til et liv som Lotto-millionær. Tidligere har John både prøvet at være arbejdsløs og at skulle arbejde hårdt for at skaffe penge nok til at få en hverdag til at hænge sammen, særligt efter en skilsmisse, som sled hårdt på økonomien. Han påtænker da også beholde sit gode job som vicevært, selvom han nu også skal drive campingpladsen og får rigeligt at se til.

Lotto-millionæren fra Sønderborg har også investeret i en brugt campingvogn, som han planlægger bo i på campingpladsen, som han nu selv er ejer af.

Vi ønsker John Vincent Nilsson et stort tillykke med den nye tilværelse som camping-fatter og Lotto-millionær!


Kilde: EkstraBladet, d. 6. juli 2016

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vandt-125-mio-i-lotto-koeber-nye-briller-og-campingplads/6173641