Spil Eurojackpot fredag d. 10 marts & vind op til 195 mil kr!

Eurojackpot fredag d. 10 marts

I sidste uge var der ingen vinder af den store Eurojackpot pulje, hvilket naturligvis var trist for dem som havde valgt at smide penge efter lottokupon – men det betyder også at der er mere at komme efter i denne weekend!

Fredag d. 10 marts er der mulighed for at vinde helt op til 195.000.000 skattefrie kroner, hvis man skulle være så heldig at tag den helt store jackpot. Skulle man derimod ende med at måtte “nøjes” med andenpræmien, ja så kan man også trøste sig med 6 millioner skattefrie kroner – da andenpræmien også er vokset efterhånden som ingen har vundet puljen.

Tænker du at det er umuligt at vinde Eurojackpotten, da der er flere spillere med – så vil vi da henvise til denne artikel: https://lottotallet.dk/dansker-vinder-114-millioner-eurojackpot/ – her kan du læse om hvordan en dansker vandt en af de største lottogevinster nogensinde vundet i Danmark, som blev udløst ved spil på Eurojackpotten.

Vil du gerne være med i lodtrækningen om den helt store Eurojackpot-pulje, så klik her – og køb din lottokupon hos Danske Spil.

Kunne du godt tænke dig at få lidt inspiration til hvad de mange penge skulle bruges til, hvis du vandt den helt store jackpot? Så læs denne sjove artikel hos MX.dk 🙂

Spil Eurojackpot hos Danske Spil – Klik her & spil nu! »